Pentru utilizarea site-ului nostru este necesară acceptarea termenelor și condițiilor prezentate, în totalitate. Continuarea navigării pe acest site presupune că ești de acord cu aceste termene și condiții, inclusiv cu cele prezentate în secțiunile Informații plată și livrare, Condiții de garanție și Renunțarea la cumpărare.

Site-ul nostru se adresează persoanelor având 18 ani împliniți și minorilor de peste 14 ani, care au obținut acordul părinților pentru a explora site-ul nostru.

Întregul conținut al acestui site are caracter informativ și nu creează niciun fel de obligații contractuale din partea noastră. Ne rezervăm dreptul de a modifica total sau parțial conținutul acestui site, în orice moment, fără o notificare în prealabil.

Informațiile prezentate pe acest site

Nu putem garanta autenticitatea informațiilor oferite de producătorii și furnizorii produselor comercializate pe acest site, și nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele erori, neplăceri sau pierderi, de orice natură, suferite de utilizatorii siteului. Informațiile sunt preluate de la partenerii noștri comerciali fără o verificare ulterioară.

Folosirea produselor achiziționate pe site-ul nostru

Nu putem și nu vom fi implicați în niciun fel de investigație privind activități ilegale desfășurate de către persoane ce au achiziționat și/sau utilizat produse achiziționate de pe acest site în alte scopuri decât cele pentru care au fost proiectate respectivele produse.

Suntem absolviți de orice răspundere privind consecințele folosirii neadecvate a produselor ce au fost achiziționate de pe acest site.

În cazul in care nu ești de acord cu termenele și condițiile de utilizare, te rugăm să părăsești site-ul nostru.

Legislația în vigoare

Armele tip paintball și airsoft nu fac obiectul Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor, întrucât din punct de vedere al destinaţiei acestea nu se regăsesc în anexa legii, motiv pentru care nu aveţi nevoie de autorizare pentru procurarea, deţinerea şi folosirea lor.

Extras din Legea 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor:

61. arme de agrement - arme şi dispozitive neletale, inclusiv cele de tip airsoft şi paintball, construite pe principii asemănătoare armelor care nu folosesc muniţii, ce aruncă proiectile nemetalice şi sunt destinate a fi folosite în spaţii special amenajate în scop recreativ; sunt incluse în această categorie şi arcurile;

(4) Armele neletale din categoria E din anexă pot fi deţinute şi, după caz, purtate şi folosite de către persoanele fizice şi juridice, fără îndeplinirea procedurilor de înregistrare sau autorizare, în condiţiile prevăzute de prezenta lege.

(4) Armele neletale destinate agrementului şi tirului sportiv pot fi folosite în spaţii delimitate care nu sunt accesibile publicului sau în spaţii special amenajate, în astfel de condiţii încât să nu pună în pericol integritatea corporală sau viaţa persoanelor.

(5) Sunt interzise portul şi folosirea armelor prevăzute la alin. (4) în locuri publice.

(6) Armele prevăzute la alin. (1) - (4), pot fi transportate de la domiciliul, reşedinţa sau, după caz, locul de rezidenţă al deţinătorului la locul unde urmează să se desfăşoare activităţile pentru care sunt destinate, numai dacă acestea sunt ţinute în husă sau bagaj şi nu sunt încărcate cu muniţie." 

IMPORTANT! Finalizarea comenzii presupune că ești de acord cu aceste termene și condiții, inclusiv cu cele prezentate în secțiunile Informații plată și livrare, Condiții de garanție și Renunțarea la cumpărare.