Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 10 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier.

Solicitarea de retur se face prin completarea formularului RMA (autorizație pentru returnare), în urma căruia vei primi un număr de retur - număr RMA. În lipsa numărului RMA  produsele returnate nu vor fi ridicate de la curier.

Conditii generale care se aplica tuturor produselor:

Renunţarea la cumpărare se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit, in ambalajul original. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile. Cheltuielile de transport vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur. În cazul în care produsul a beneficiat de livrare gratuită (din orice motiv) costul transportului se va scade din suma restituită.


Nu acceptăm pentru returnare consumabile desigilate (bile, gaz, ulei siliconic, acumulatori, etc).


Sistemele electronice (mosfeturi, protectii, etc) odata montate, isi pierd posibilitatea de returnare. Garantia se aplica doar in masura in care producatorul original accepta piesa respectiva in garantie. In acest caz piesa va fi returnata catre producator si dupa reparatie/reconditionare acesta va fi reexpediat catre client. Pentru perioada respectiva nu putem oferi piesa la schimb.


Instrucțiuni de ambalare:

  • includeţi toate accesoriile originale ale produsului
  • notați numărul RMA pe colet într-un loc vizibil
  • important: ambalați cutiile produselor în material de ambalare (folie sau hârtie) - nu lipiți cu bandă adezivă și nu aplicați înscripții pe cutii.
IMPORTANT! Finalizarea comenzii presupune că ești de acord cu aceste termene și condiții, inclusiv cu cele prezentate în secțiunile Informații plată și livrare, Condiții de garanție și Renunțarea la cumpărare.