*SA-G11 KeyMod EBB [SpecnaArms]

screenshot_29_767966422
Nou
screenshot_29_767966422screenshot_25_452406790screenshot_28_1526163699screenshot_27_1158354675
859.50 Lei
Cod produs: SPE-01-020524  • 
Comenzi telefonice: 0751.129.900

  Livrare

Finalizeaza comanda in urmatoarele

si vei primi produsele:

  • pana la ora 16 cu (livrare gratuita)
  • pana la ora 16 cu (cheltuieli de transport: 13 Lei)

  Comandă pentru cel puțin 290 Lei și ai livrare gratuită cu GLS!

Specificații

6 luni
Standard
Hop-up reglabil
Fara Blowback

Cunoscutul brand de airsoft Specna Arms vă prezintă seria SA-G! Replicile SA-G, cu nivelul său de manoperă, poate concura cu încredere cu replicile de la producători de top. Seria G sunt carabine în mai multe configurații interesante, inclusiv modele echipate cu lunetă integrată, colimator, bipod sau prindere frontală în sistemul KeyMod.

Replica, ca și în original, este realizată din polimer foarte durabil, metal, iar în cele mai critice zone din oțel (deci toate șuruburile, știfturile și suportul tactic de suspensie sunt din oțel). Replica este echipată cu o șină RIS frontală de 22 mm (sus și jos), precum și o montură Keymod (pe laterale). Mânerul frontal găzduiește și o baterie reîncărcabilă.

Replica se caracterizează printr-o potrivire foarte bună, realizată dintr-un polimer mat plăcut pentru ochi. Componentele importante sunt conectate prin pini, astfel putem schimba elemente individuale precum fanta magaziei. Fabricat din polimer solid, corpul replicii are un număr de serie individual, marcajele producătorului și marcajele estetice ale selectorului de foc. Spatele replicii are o prindere de transport clasică cu șină RIS de 22 mm, precum și instrumente de ochire fixe reglabile. Replica are un buttstock rabatabil lateral, care facilitează transportul, precum și operarea în spațiile înguste ale clădirilor. Butoiul metalic al replicii este finisat cu un supresor de flacără montat pe un filet CW de 14 mm.

Inima replicii este o cutie de viteze întărită V3 LiPo Ready, construcția este complet modificabilă și compatibilă cu piesele standard, astfel încât replica poate fi reglată după bunul plac. În locul blocului de contact clasic, replica folosește un microstick - acest dispozitiv de eliberare îmbunătățește răspunsul mecanismului la declanșarea preselor, elimină posibilitatea de ardere a contactului și crește rata de tragere.

Replica a fost complet adaptată pentru utilizare cu baterii de tip LiPo și LiFe. Cu o viteză inițială de descărcare de bază de ~380 FPS garantată de arcul principal instalat din fabrică, replica este perfect potrivită pentru operațiuni cu rază medie.

Replica folosește sistemul de schimbare rapidă a arcului - Enter & Convert™. Pentru a accesa cutia de viteze, pur și simplu scoateți știftul situat la zăvorul balonului, apoi trageți piesa de blocare a balonului. Apoi obțineți acces la ghidajul arcului principal, care poate fi scos rapid și ușor prin partea din spate a cutiei de viteze. Acest lucru permite ajustarea rapidă și eficientă a puterii replicii la condițiile așteptate pe terenul de joc fără a fi nevoie de acces la un atelier sau la o gamă de instrumente specializate. Întreaga schimbare a arcului durează 45 de secunde și necesită o singură șurubelniță.

Replica, ca și în original, este concepută pentru a fi operată atât de dreptaci, cât și de stângaci, datorită selectorului de foc cu două fețe.

Replica prezintă o soluție interesantă sub forma sistemului EBB (Electric Blow Back), acest sistem mișcă toboganul, sporind realismul apropiindu-l de omologul său inflamabil. Acest sistem poate fi dezactivat cu ușurință prin deșurubarea ghidajului special care leagă pistonul de glisa falsă.

La trusă se adaugă o magazie Hi-Cap cu o capacitate de 350 de cartușe.

Fiecare replică este supusă, cât este încă în fabrică, unei inspecții zero confirmate printr-un certificat special cu o hologramă și un număr de serie individual atribuit fiecărei replici.

Setul nu include baterie sau încărcător.

Setul include:

- replica
- revista
- resort suplimentar M90
- manual de instructiuni
- certificat

Cod QR