DESPRE ECHIPA ELITE-AIRSOFT

 

Elite-Airsoft este una dintre cele mai mari magazine online de arme, accesorii arme si echipamente tactice si de airsoft din Romania.

Societatea noastra, care este cunoscuta de tot mai multi jucatori de airsoft, a fost infiintata in anul 2011 de doi jucatori tineri, care si-au transformat hobby-ul si pasiunea lor pentru arme, intr-o societate prietenoasa si de incredere, pentru toate acele persoane care doresc sa faca cunostinta cu o „lume noua” si sa aiba parte de o experienta neincercata.

 

 In ceea ce priveste planurile noastre pentru viitor, suntem dornici sa aratam tot mai multor persoane acest sport si aceasta pasiune, cu scopul de a oferi, in aceasta lume digitalizata, o activitate alternativa sanatoasa fata de jocurile de calculator. Participand la jocurile de airsoft, oamenii au sansa de a juca in echipe, de a socializa  si de a se simti bine cu tot mai multi prieteni, de a face activitate fizica la aer curat, si nu in ultimul rand de a scapa de stres, de a afla ce inseamna sa faci parte dintr-o echipa, comunitate, si de a fi incantat de noile provocari pe care urmatorul eveniment le are in rezerva.

Vrem sa construim o comunitate asemanatoare comunitatilor din Europa de Est, America etc., unde intre jucatori si echipe relatiile sunt mai stranse, jocurile sunt mai intense si mai complexe, echipamentele sunt mai profesionale, si se fac mai multe relatii de prietenie.

Bineinteles si noi,ca echipa si societate, suntem intr-o continua evoluare, suntem foarte atenti la trendurile din Romania si din strainatate, deoarece dorim sa avem si sa oferim servicii de calitate pentru voi, in cazul in care veti participa la jocuri straine, cat si pentru jucatorii straini, care vin la diverse evenimente airsoft in tara noastra.

Desigur, in ultimii 10 ani am invatat, am evoluat foarte mult si dorim sa multumim fiecarui jucator, fiecarui coechiper, client, care se afla in contact cu noi, comanda de la noi si alege serviciile noastre. Va suntem recunoscatori si datorita voua ajungem tot mai aproape de telurile noastre si numai printr-o colaborare permanenta putem sa ne dezvoltam mai repede si putem sa va oferim servicii tot mai bune.

 

            In ultima vreme, datorita voua, echipa noastra mica s-a extins si nu suntem doar o afacere online, ci va putem oferi servicii noi, cum ar fi: Servicii reparatii arme, organizare de jocuri, inchiriere arme airsoft, consultanta etc. Fiecare persoana din echipa noastra isi face datoria cu toata inima si cu concentrare maxima, la sfarsitul zilei de lucru abia putem sa ne alungam reciproc de la masa de service, din fata calculatorului sau din showroom, intrucat pentru noi aceasta nu este o meserie, ci mai mult o vocatie si un hobby.

 

In cazul in care urmaresti pagina noastra, ai observat ca lunar gama noastra de produse se largeste si serviciile pe care le oferim sunt tot mai diversificate, insa partile interesante numai de acum incolo vor veni.

 

Va multumim inca odata ca sunteti alaturi de noi si ne ajutati sa ne traim visul.

 

Echipa Elite Airsoft


Lucrăm cu stoc propriu. Toate produsele noastre sunt livrate din depozitul propriu în maximum 24 ore de la plasarea comenzii online.


Date companie:

Cod de Identificare Fiscală: RO28051250

Nr. Inregistrare Camera de Comert: J19/67/2011

Banca OTP Odorheiu Secuiesc, cont : RO85 OTPV 2610 0039 3135 RO01

Punct de lucru: Str. Bethlen Gabor, nr. 20, 535600 Odorheiu Secuiesc, România.